Katy Perry'den samimi itiraf

DÜNYA 30.06.2020, 13:48
Katy Perry'den samimi itiraf

Orlando Bloom ile birlikteliğinden ilk çocuğuna hamile olan dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry, sevgilisi ile ayrı oldukları ve albüm satışlarının düştüğü dönemde intiharın eşiğine geldiğini itiraf etti.

İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan Perry, 2017’de Bloom ile ayrıldıkları dönemde intiharın eşiğine geldiğini anlattı. Perry, Bloom ile geçici bir ayrılık yaşadıklarını ve bu süreçte albüm satışındaki keskin düşüşün de kendisine zor günler yaşattığını söyledi.

SiriusXM CBC radyosuna konuşan ünlü isim yaşadığı üzüntüyü, “Kariyerim yukarı doğru giderken yaşadığım düşüş kelimenin tam anlamıyla beni ortadan ikiye böldü. Şimdi kızımın babası olacak erkek arkadaşımla da o dönem ayrılmıştık. Sonra yeni albüm heyecanı yaşadım ama bu onaylama da bana iyi gelmedi ve bu yüzden çöktüm.  “Umut, Tanrı ile ilişkimden dolayı her zaman bir seçenek oldu benim için. Benden daha büyük bir şeyin beni bir amaç için yarattığını ve tek kullanımlık olmadığımı ve yaratılan her insanın bir amacı olduğunu düşünerek umudumu yitirmedim” diye konuştu.

Çift, yaz başında Japonya'da yapmayı planladıkları düğünlerini, dünyayı etkisi alan koronavirüs nedeniyle ertelemişti. 

Yorumlar (0)