Sam Smith, Parcels ve James Blake'den efsane haberler

DÜNYA 21.09.2021, 16:57 21.09.2021, 16:59
Sam Smith, Parcels ve James Blake'den efsane haberler

Sam Smith – “You Will Be Found” (Dear Evan Hansen OST albümünden) 

“Dear Evan Hansen” albümünden “You Will Be Found” yayımlandı! Albümün geliş haberini müjdelemek adına yayımlanan çıkış şarkısı “You Will Be Found”u seslendiren İngiliz şarkıcı/ söz yazarı Sam Smith’e Summer Walker eşlik ediyor. Interscope Records tarafından 24 Eylül’de yayımlanacak “Dear Evan Hansen” 16 efsane parçadan oluşuyor.

Parcels – “Somethinggreater”

Parcels uzun zamandır beklenen albümü “Day/Night”ı duyurdu ve albümden ilk parça “Somethinggreater”ı müzikseverlerle buluşturdu! “Free”, “Comingback” ve en son yayımlanan single “Somethinggreater” ile toplamda 19 parçadan oluşan “Day/Night”ın 5 Kasım 2021’de yayımlanacağı belirtildi. Parcels’in sevenleriyle buluşturacağı ikinci albüm olan “Day/Night” adından da ima edildiği gibi karşıt kavramların ele alındığı oldukça farklı bir çalışma. Enfes bir müzik videosuyla beraber yayımlanan “Somethinggreater”ın albümdeki en ilgi çeken parçalardan biri olacağına şüphe yok! 

James Blake – “Famous Last Words”

21. yüzyılın en etkili ve dikkat çekici albümlerinin arkasındaki esrarengiz isim James Blake yepyeni parçası “Famous Last Words”ü yayımladı! İngiliz sanatçının önümüzdeki günlerde yayımlanacak albümü “Friends That Break Your Heart”dan üçüncü parça olan “Famous Last Words”ün prömiyeri ise Apple Music 1'daki “The Zane Lowe Show”da yapıldı. Grammy ödüllü şarkıcı, söz yazarı ve yapımcı James Blake’in yepyeni çıkışı “Famous Last Words”ü mutlaka dinleyin!

Yorumlar (0)