Sophia Loren 20 yaşında hissetmesinin sırlarını verdi

DÜNYA 09.12.2020, 12:48 09.12.2020, 17:08
Sophia Loren 20 yaşında hissetmesinin sırlarını verdi

Sinema dünyasının güzellik ikonlarından İtalyan oyuncu Sophia Loren, uzun bir aranın ardından Netflix yapımı ‘The Life Ahead’ filmiyle geri dönmeye hazırlanıyor.  

Yaşının içinde hissettiği gençliği yönlendiremeyeceğini belirten Loren, “Bazen 86 yaşındayım dediğimde buna inanamıyorum. 20 yaşında gibi hissediyorum” dedi. New York Post’un haberine göre Loren yıllar boyunca hayatı bir rüya gibi yaşamayı öğreten dersleri de paylaştı.

Oyuncu, “Aynaya baktığımda, kendimi neşelendiririm. Mükemmel misin, ya da güzel misin demem. Hayır, bu içimde hissettiğim, ne kadar güvende ve mutlu olduğumla ilgili. Önemli olan bu” dedi.

Hayatını İsviçre’de sürdüren Loren, çocukları ve torunlarıyla yakın ilişki kurmanın önemli bir unsur olduğunu söylerken, “İki oğlumun da iki çocuğu var. Ama onlardan biraz uzaktayım. Bu yüzden telefonla konuşuyoruz, fotoğraflar gönderiyoruz. Bu pandemi döneminde böyle mutlu olmaya çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

Küçük şeylerden zevk almanın ve negatif duyguları uzak tutmanın da önemli noktalar olduğunu vurgulayan Loren, doğal yaşlanmanın iç huzur getirdiğini söyledi. “Eğer mutlu hisseden bir insansan, neden vücudunu değiştirirsin ki? Bunu hiç düşünmedim. Sahip olduklarımı ve kendimi seviyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)