49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde yenilik

GÜNDEM 29.11.2023, 11:22 30.11.2023, 11:42
49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde  yenilik

Hürriyet Gazetesi ve Pantene iş birliğiyle bu yıl 49’uncusu düzenlenecek Pantene Altın Kelebek Ödülleri, Demirören Medya dijital kanallarında görme ve işitme yetisi kaybı bulunan bireyler için ilk kez sesli betimlemeler ve simultane işaret dili çevirisi ile canlı yayınlanacak.

Sanat ve televizyon dünyasının en iyilerinin buluşacağı 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bir yeniliğe daha imza atıyor.  Yüzde 70 halk ve yüzde 30 müzik ve televizyon dünyasının duayen isimlerinden oluşan jürinin oyları değerlendirilerek seçtiği finalistler, 3 Aralık 2023 Pazar akşamı Zorlu PSM’de gerçekleşecek Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ödüllerine kavuşacak.

Üstelik bu yıl bir ilk olmak üzere Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, görme ve işitme yetisi kaybı bulunan bireyler için de sesli betimlemeler ve simultane işaret dili çevirisi ile baştan sonra erişilebilir halde dijital olarak yayınlanacak. İşaret dili ve sesli betimleme özellikleri sayesinde Demirören Medya dijital kanallarında yayınlanacak canlı yayını izleyen herkes için tören erişilebilir olacak.

Yıl boyunca yetenekleri ve başarıları ile gücünü gösteren isimlerin ödüllerine kavuşacağı 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nin engelsiz yayınına 3 Aralık Pazar saat 19:00 itibarıyla Hürriyet YouTube kanalından, Hurriyet.com.tr, Kanald.com.tr ve Teve2.com.tr canlı yayınlarından ulaşılabilecek.

Yorumlar (0)