BluTV deprem bölgesinde ‘Neşeli Nokta’ isimli bir motivasyon merkezi kurdu

GÜNDEM 10.05.2023, 13:26 10.05.2023, 22:03
BluTV deprem bölgesinde ‘Neşeli Nokta’ isimli bir motivasyon merkezi kurdu

BluTV, 06 Şubat Kahramanmaraş depreminden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay’da yaşamına devam etmeye çalışan bölge halkı ve özellikle çocuklar için ‘Neşeli Nokta’ isimli bir motivasyon merkezi kurdu. 

Depremden etkilenen çocukların bir nebze olsun keyifli zaman geçirmesine vesile olmak için ‘konteyner izleme salonu’ inşa edildi. BluTV Kids ve discovery+’ın pedagog denetiminden geçmiş çocuk içeriklerini izleyebileyebilecekleri, oyunlar oynayıp, aktivite yapabilecekleri, duvarlarına resim yaparak hayal güçlerini geliştirebilecekleri bir yer olan Neşeli Nokta’da çocuklar keyifli vakit geçirebilecek. Hem bir izleme salonu hem de çeşitli aktivitelere ev sahipliği yapacak Neşeli Nokta, çocuklara sosyalleşme imkanı sunarken, yapılacak aktiviteler ve atölyelerle düzenli ve sürdürülebilir şekilde aktif olacak.

Hatay’daki yaşamsal ve kültürel faaliyetlerin organizasyonunu üstlenen İstanbul Büyükşehir Belediyesi koordinasyonu ve Hatay Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile
hayata geçirilen BluTV Neşeli Nokta’ya birçok önemli paydaş katkı sağladı. 

Doğan Grubu tüm kuruluşları ve Aydın Doğan Vakfı ile birlikte barınma alanları, 1000 kız çocuğuna hayat boyu eğitim bursu projesi sonrasında şimdi de Doğan Holding, Hep İyi ve Hepsi Trend Otomotiv BluTV Neşeli Nokta Motivasyon Merkezi ile bölgedeki desteklerine ve bölge halkının yanında olmaya devam ediyor. Huawei ise Neşeli Nokta’nın teknoloji destekçisi olarak katkı sunuyor.

09 Mayıs Salı günü BluTV CEO Deniz Şaşmaz Oflaz, CMO Merve Naz Atmaca Özdurak, oyuncu Aybüke Pusat ve Furkan Andıç ile bir grup gazetecinin katılımıyla gerçekleştirilen merkezin açılışı mutlu anlara sebep oldu. 

Heyecanları gözlerinden okunan çocuklar, misafirlerle birlikte BluTV orijinal içeriği Şeker Fareler’i izledi. İskenderun EXPO alanında bulunan BluTV Neşeli Nokta’nın tüm idaresi ve yönetimi Hatay Büyükşehir Belediyesi iş birliğine devredilen BluTV Neşeli Nokta, tüm çocukların ve halkın kullanımına açık bir şekilde ziyaretçilerini bekliyor. 

Yorumlar (0)