Çocuk oyuncu Mısra Özkaraman hayatını kaybetti

GÜNDEM 11.03.2023, 09:21 11.03.2023, 14:31
Çocuk oyuncu Mısra Özkaraman hayatını kaybetti

İzmit'te, Betül-Muhammet Özkaraman çiftinin çocukları, 7 yaşındaki Mısra Özkaraman, 3 gün önce geçirdiği gribal enfeksiyon nedeniyle evde dinlenmeye başladı. Hastalık sürecinde durumu iyiye giden Özkaraman, önceki gün tekrar fenalaştı.

DHA'nın haberine göre, kusma şikayeti nedeniyle ailesinin hastaneye götürdüğü Mısra, ilk müdahalenin ardından Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu kötüleşen Özkaraman, bu sabah hayatını kaybetti.

Özkaraman, Başiskele ilçesindeki Döngel Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı. Çocuğun cenazesi cenaze namazının ardından Döngel Mezarlığı'na defnedildi.

ÖLÜM NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

İlk belirlemelere göre ciğerinde enfeksiyon tespit edilen ve buna bağlı olarak kalbi duran Mısra'nın kesin ölüm nedeni araştırılıyor.

Ailenin tek çocuğu olan Mısra'nın reklam filmlerinde ve hayatını kaybeden İzmit Belediye Başkanı Leyla Atakan'ın hayatını anlatan 'Leyla Hanım" belgeselinde rol aldığı öğrenildi.

Yorumlar (0)