Galatasaray kulüp televizyonunda Volkan Demirel'i ağırlamak istiyor

GÜNDEM 10.02.2023, 16:04
Galatasaray kulüp televizyonunda Volkan Demirel'i ağırlamak istiyor

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerden en çok etkilenen illerden biri Hatay olmuştu. İlk etapta Hatay'daki durumun ciddiyeti bilinmemiş ve Volkan Demirel ile Gökhan Zan'ın çağrılarıyla durumun vahameti ortaya çıkmıştı.

Volkan Demirel'in gözyaşlarıyla yaptığı yayın herkesi etkilemişti. Galatasaray kulübü, Demirel'e çağrıda bulundu. Galatasaray kulübü yöneticilerinden Rıza Morova, Volkan Demirel'i kulüp televizyonu olan GS TV'de ağırlamak istediklerini açıkladı. Yaptığı açıklamada Morova, "Volkan Demirel hepimizi ağlattı. Kendisini GS TV'ye davet ettik. 'Bağlantı yapıp duygularını anlatır mısın? Güzel olur. Çünkü taraftarlar seni yanlış tanıdı' dedik" ifadelerini kullandı.

Galatasaraylı bir taraftar, Volkan Demirel için, "Sabahtan beri eşiyle birlikte Hatay'da depremzedelere yardım ediyor yüreği kaleciliğinden bile güzelmiş. Seninle gurur duyuyoruz kaptan Volkan Demirel!" tweet'i atmıştı. Ardından bu tweet'i alıntılayan Felipe Melo, eskiden büyük gerginlikler yaşadığı Volkan Demirel için emoji ile şükran duygusunu ifade etmişti.

Yorumlar (0)