Gülseren Budayıcıoğlu ameliyat oldu!

GÜNDEM 27.06.2023, 15:46
Gülseren Budayıcıoğlu ameliyat oldu!

"Kırmızı Oda", "Camdaki Kız", "Masumlar Apartmanı" ve "Yalı Çapkını" gibi reyting rekortmeni dizilerin uyarlandığı kitapların yazarı psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu, geçtiğimiz gün acil ameliyata alındığını ve kalbine stent takıldığını açıkladı.

Budayıcıoğlu, sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sevgili arkadaşlarım geçen hafta bir sabah ani bir göğüs ağrısıyla hastaneye gittim. Yapılan anjioda kalp damarlarımdan birinin tıkanmak üzere olduğunu gördüler ve hemen bir stent taktılar. Akşama kendimi çok iyi hissediyordum. Kalp krizine dönüşmeden yakalaması iyi oldu. Hayat bana bir şans daha verdi. Sevenlerimin ve hastalarımın dualarıyla hayatta kalabildim. Kızım, oğlum ve kardeşlerim beni hiç yalnız bırakmadılar. Hayatın kıymetini zaten hep bilirdim ama umarım bu ikinci şansı daha iyi kullanabilirim. Hastaneden çıkınca kızımın hediye ettiği bir örnek pijamalarımızla balkona oturup neler konuştuk neler... Hepinize sağlıklı ve güzel günler dilerim…”

Gülseren Budayıcıoğlu, ardından şu mesajı yayımladı: “Sevgili arkadaşlarım, dünkü paylaşımımın altına binlerce geçmiş olsun mesajı yazdınız. Güzel sözleriniz, iyi dilekleriniz, yürekten desteğiniz beni çok güçlü ve değerli hissettirdi. Zamanında müdahale edildiği için şimdi iyiyim. Hepinize çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Her birinizi sevgiyle kucaklıyorum.

Yorumlar (0)