Gülseren Budayıcıoğlu Hürriyet ailesine katıldı

GÜNDEM 09.07.2021, 16:51
Gülseren Budayıcıoğlu Hürriyet ailesine katıldı

Kaleme aldığı kitaplarıyla baskı rekorları kıran, eserlerinden uyarlanan televizyon projeleriyle milyonlar tarafından sevilerek izlenen Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, 10 Temmuz Cumartesi gününden itibaren her hafta Hürriyet’teki yazılarıyla okuyucuyla buluşuyor.

Başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren Türk psikiyatr, yazar Gülseren Budayıcıoğlu Hürriyet ailesine katıldı. 

Yazdığı tüm kitaplar satış rekorları kıran, eserlerinden uyarlanan televizyon dizileri milyonlar tarafından izlenen Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Hürriyet’teki ilk köşe yazısı 10 Temmuz Cumartesi günü yayımlanacak. Masumlar Apartmanı, İstanbullu Gelin, Doğduğun Ev Kaderindir, Camdaki Kız ve Kırmızı Oda gibi dizilerde imzası bulunan Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, her cumartesi yazılarına devam edecek. 

Kaleme aldığı hikayelerle her kesimden insanın “ruhuna” dokunan Budayıcıoğlu, yazılarında gerçek hayat hikayelerine yer veriyor. Okuyucularına ve izleyicilerine farklı perspektifler sunarak, geniş bir kitleye hitap eden Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, mesleki deneyimlerinden yola çıkarak geliştirdiği özgün bakış açısıyla Hürriyet’teki yazılarında okuyuculara yeni ufuklar açıyor.

Yorumlar (0)