HBO Max Türkiye'nin orijinal yapımlarının başına gelen isim belli oldu

GÜNDEM 15.02.2022, 17:57
HBO Max Türkiye'nin orijinal yapımlarının başına gelen isim belli oldu

WarnerMedia, yıl içerisinde Türkiye’de yayına başlaması beklenen Max Originals Türkiye’nin yapımlarının başına Nermin Eroğlu’nu getirdiğini duyurdu. Eroğlu, platformun Türkiye’deki orijinal içeriklerinin geliştirilmesi ve üretim sürecinin yönetiminden sorumlu yapımcı olarak; WarnerMedia Türkçe İçerikler Direktörü ve HBO Max’in Türkiye’deki orijinal içerik sorumlusu Mia Edde’ye bağlı olarak görev yapacak. Antony Root ise WarnerMedia İcra Kurulu Başkan Vekili ve Orijinal  Yapımlar Birim Başkanı olarak Avrupa, Orta Doğu, Afrika bölgeleri için Max Orginals projelerinin planlaması ve program ekibinin liderliğinden sorumlu olacak. 

Mia Edde atama ile ilgili, “Nermin, sahip olduğu içerik üretimi deneyimi ile sektörün önde  gelen isimlerden biri, kendisinin ekibimize katılmış olmasından mutluluk duyuyorum. Türkçe içerik yelpazemizi genişletme yolunda Nermin’in yaratıcı ekibimizde önemli bir iletişim noktası olacağına ayrıca hem yerel hem de global düzeyde başarı vadeden hikâyeleri keşfetmemizi sağlayacağına inanıyorum.” dedi. 

Nermin Eroğlu getirildiği Executive Producer göreviyle ilgili şunları söyledi: “HBO Max ailesine katılmaktan büyük heyecan ve onur duyuyorum. Mia Edde ile Türkiye’deki dikkate değer yerel konular odağında, global düzeyde de karşılık bulacak çeşitli Türkçe içerikler üretme fırsatı beni heyecanlandırıyor. Türkiye’de henüz potansiyelinin tümüne ulaşma fırsatını yakalayamamış birçok yetenekli senaryo yazarı, yönetmen ve  yapımcının var olduğuna inanıyorum. Hep birlikte, güçlü hikayelerle, bu yeteneklerin kendi  özgün seslerini duyurmalarına sağlayacağız.” 

Yorumlar (0)