Hedef gösterilen Haluk Levent: "AHBAP da bizim AFAD da"

GÜNDEM 10.02.2023, 12:54 11.02.2023, 09:46
Hedef gösterilen Haluk Levent: "AHBAP da bizim AFAD da"

AHBAP Derneği'nin kurucusu sanatçı Haluk Levent, deprem bölgeleri için yardım toplayan derneğin hedef gösterilmesi üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

MHP İstanbul İl Başkanlığı görevinden geçen yıl istifa eden Birol Gür'ün “Lütfen yardımlarınızı AFAD üzerinden yapınız. AHBAP çavuş ilişkileriyle UĞUR’suz ellere yapılan yardımların ne kadarı depremzedelere ulaşıyor endişelerimiz var" sözlerine yanıt veren Levent, şunları söyledi: "Koordinasyonunun başındayım ve sosyal medyaya bakamıyorum bile. Aranızda beni seven varsa gerçekten varsa bir tweet istiyorum. Çalışmalarımıza sekte vurmak isteyenlere inat! AFAD da bizim AHBAP da! Tek cümle istiyorum! AFAD da bizim AHBAP da!"

Derneğin yardım çalışmalarının engellendiği iddialarına da yanıt veren Levent, "Valisinden komutanına Ahbaplara hep destek verildi şu 4 günde. Özge Özpirinççi bugün AHBAP'tayken Cumhurbaşkanlığı iletişimden aradılar. “Bir sıkıntınız olursa arayın” dediler. Yani kimse çalışmalarımıza engel değil. İnanmayın öyle haberlere" dedi.

Yorumlar (0)