Inter Medya CEO'suna Latin Amerika’dan ödül

GÜNDEM 18.11.2022, 09:09 18.11.2022, 12:02
Inter Medya CEO'suna Latin Amerika’dan ödül

Deneyimli dağıtım şirketi Inter Medya’nın Kurucusu ve CEO'su Can Okan, 15 Kasım 2022 Salı günü gerçekleşen, başarılarıyla sektöre değer katan, sektörün büyümesini ve gelişmesini destekleyen isimlerin ödüllendirildiği Produ Awards’da ULUSLARARASI DAĞITIMCI ÖDÜLÜ'ne layık görüldü.

MIPCANCUN kapsamında düzenlenen ödül töreninde sektörden birçok profesyonel bir araya geldi ve törende sektör liderleri ödüllerini aldı. ULUSLARARASI DAĞITIMCI ÖDÜLÜ'ne layık görülen Can Okan da sahneye davet edildi ve sahnede deneyimli distribütöre ödülü takdim edildi.

Raninitv'nin haberine göre Bu yıl 6. Kez düzenlenen Produ Awards, sektörün en önemli ödüllerinden biri ve sektördeki mükemmelliği ödüllendirmeyi hedefliyor. Bu yıl 30. Yılını kutlayan Inter Medya, Aldatmak, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Bir Zamanlar Çukurova, Kara Sevda, Aziz, Sefirin Kızı gibi 60’tan fazla birçok başarılı Türk dizisinin ve de 400’den fazla Türk yapımı uzun metrajlı filmin uluslararası dağıtımcılığını üstlenmektedir.

Academy of Television & Arts, EMMY’nin ilk Türk üyesi olan Can Okan, aynı zamanda kâr amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı’nın (TÜRSAK) yönetim kurulu üyesidir. Yapımcı meslek birlikleri arasında kurulmuş olan ilk yapımcı meslek birliği olan Televizyon ve Sinema Filmi Yapımcıları Birliği’nin (TESİYAP) de bir bir üyesidir. 

Yorumlar (0)