MediaHub, Omava belgesellerini kataloğuna ekliyor!

GÜNDEM 20.06.2023, 11:01 20.06.2023, 15:10
MediaHub, Omava belgesellerini kataloğuna ekliyor!

İstanbul merkezli küresel haklar yönetimi ve dağıtım şirketi MediaHub ve ABD yapım stüdyosu Omava, Omava'nın belgesel dizilerini küresel kitlelere ulaştırmak için güçlerini birleştirdi. Bu ortaklık, belgesel dizilerinin popülaritesinin arttığı, eğlence ve eğitim karışımlarından dolayı izleyicilerin favorisi haline geldiği bir zamanda geliyor.

Mediahub'ın kapsamlı küresel dağıtım ağı, Omava LLC'nin türdeki uzmanlığı ile birleştiğinde, yüksek kaliteli belgesel dizilerinin daha geniş bir kitleye ulaştırılmasını sağlayacaktır. Ortaklık, eğlenceli ancak düşündürücü içeriğe yönelik artan talebi karşılamayı ve izleyicilere daha az bilinenlere ışık tutan büyüleyici anlatılar sunmayı amaçlıyor.

Şu anda Latin Amerika ve Avrupa'da çeşitli yerlerde içerik üreten Omava LLC, daha önce beğenilen belgesel dizilerini National Geographic ve Nippon TV gibi çok çeşitli ağlarda yayınlayarak Amerika'dan Asya'ya kadar izleyicilere ulaştı. MediaHub ile işbirliği yaparak Omava, erişimini daha da genişletecek ve hikaye anlatımının küresel ölçekte etkisini artıracaktır.

MediaHub genel müdürü Kerim Emrah Turna anlaşma hakkında şunları söyledi; "MediaHub olarak, güçlü bir senaryo dramalarını ve bu tarzdaki güçlü takımımızı zaten destekliyoruz, ancak aynı zamanda küresel talep ve gelişmelerden haberdar olmanın müşteri beklentilerini karşılamanın anahtarı olduğuna inanıyoruz. Eğlenceli ve bilgilendirici içeriğe olan artan talebi ölçtük ve bu türün olağanüstü örneklerini üreten Omava ile ortaklık kurmaktan mutluluk duyuyoruz."

Omava Genel Müdürü Julian Becker de şunları kaydetti: "Mediahub bizim için harika bir ticari ortak. Belgesellerimizin değişen bir pazar için uygun bir seçenek getireceğini umuyoruz. Başlıklarımız eğlenceli, benzersiz ve izlemesi kolay."

Yorumlar (0)