Netflix, 131 TL’lik “Özel Plana" yeni özellikler getirdi

GÜNDEM 01.02.2023, 17:35
Netflix, 131 TL’lik “Özel Plana" yeni özellikler getirdi

Netflix olarak bugün hâlihazırda “Özel Plan” kullanan, planını yükseltmeyi seçen veya bu plana ilk kez kaydolan üyelerin hiçbir ek ücret ödemeden faydalanabileceği yeni özellikleri duyurdu. 

Netflix Ürün Yönetimi Direktörü Rishu Arora’nın hazırladığı blog yazısı şöyle; "Bugün hâlihazırda Özel plan kullanan, planını yükseltmeyi seçen veya bu plana ilk kez kaydolan üyelerin hiçbir ek ücret ödemeden faydalanabileceği yeni özellikleri duyurmaktan heyecan duyuyoruz.

Netflix Konumsal Ses

Netflix'in Özel planı hâlihazırda reklamsız, göz alıcı, net 4K HDR video çözünürlüğü, dizileri ve filmleri dört desteklenen cihazda aynı anda izleme ve indirme özelliği ve daha fazlasıyla en yüksek kalitede izleme deneyimi sunuyor. Şimdi Özel plan üyelerimiz, Netflix konumsal ses ile ister evde televizyonda veya bilgisayarda, ister hareket hâlindeyken telefonda veya tablette, mevcut en yüksek kaliteli ses deneyiminin keyfini çıkaracak. 

Netflix konumsal ses, hiçbir ek ekipman gerektirmeden, baş döndürücü bir sinema deneyimini tüm cihazlara getiriyor. Bu özellik artık aralarında Stranger Things, The Witcher, Wednesday ve Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven’in de bulunduğu 700’den fazla içerikte kullanılabilir.

Farkı kendi kulaklarınızla duymaya hazır mısınız? Aşağıdaki kısa videoyu izleyin ya da Netflix hesabınıza giriş yaptıktan sonra dizi ve filmlerde konumsal ses simgesini arayın. Konumsal ses içeren tüm içeriklerin listesini görmek için Netflix’teki arama çubuğuna “konumsal ses” yazabilirsiniz.

Ayrıca “You”, “Your Place or Mine”, “Luther: Batan Güneş” ve “Tour de France” gibi popüler yeni içeriklere de yayınlandıkları zaman konumsal ses ekliyor olacağız. 

Özel plan izleme deneyimi açısından çığır açan bu son derece büyüleyici ses deneyimini, hâlihazırda sunduğumuz 4K,HDR, Dolby Atmos® ve Ayarlanmış Netflix Modu gibi özelliklerin arasına eklemekten heyecan duyuyoruz.

Daha Fazla Cihaza İndirme Özelliği

İnsanların hiç olmadığı kadar çok cihaz aracılığıyla iletişim kurduğu çağımızda, araştırmalarımız bize şunu gösteriyor: Üyelerimiz özellikle seyahat ederken ve farklı cihazlar arasında geçiş yaparken Netflix dizi ve filmlerini çevrimdışı izleyebilmek için daha fazla cihaza indirme seçeneğine sahip olmak istiyor. Bu yüzden biz de Özel plan üyelerinin istedikleri zaman, istedikleri yerde Netflix izleyebilmesi için dört yerine altı cihaza indirme özelliğini devreye alıyoruz. 

Yorumlar (0)