Timeless Dizi Channel şimdi de Mozambik'te

GÜNDEM 29.11.2022, 14:10 30.11.2022, 11:50
Timeless Dizi Channel şimdi de Mozambik'te

SPI International/FilmBox bünyesinde hizmet veren kanal için Moçambique Telecom (Tmcel) ile bir dağıtım anlaşması imzalandı. Böylece kanala mobil uygulama Yabadoo üzerinden erişim sağlanabilecek. Uygulama, kullanıcılarına canlı yayınları internet verisi kullanmadan izleme imkanı sunmasıyla biliniyor.

Timeless Dizi Channel (TDC), Digital Virgo bünyesindeki DV Content'in kataloğuna dahil olarak Mayıs ayında birçok Orta Doğu ülkesine giriş yapmıştı. Orta Doğu'da yayılmaya devam eden kanal Fas, Mısır, Tunus, Kuveyt, Bahreyn, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Irak ve Umman gibi ülkelerde yayında. Öncesinde Azerbaycan, Belarus, Ermenistan, Gürcistan, Hollanda, Estonya, Litvanya, Kırgızistan, Moldova, Seyşeller, Tacikistan ve Türkmenistan dahil pek çok ülkede daha yayına girdi.

Türk dizileri üzerine yayın yapan kanalın 600 saati aşkın portföyünde Kara Sevda (Endless Love), İçerde (Insider), Ufak Tefek Cinayetler (Stiletto Vendetta), Kara Para Aşk (Black Money Love), Karadayı, Kurt Seyit & Şura, Son (The End), 20 Dakika (20 Minutes), Alın Yazım (Red Scarf), Analar ve Anneler (Moms and Mothers), Bana Sevmeyi Anlat (Wings of Love), Al Yazmalım (Red Scarf), 8. Gün (The 8th Day) ve Kuzgun gibi yapımlar bulunuyor.

Yorumlar (0)