Yönetmen Umut Aral, Artist International Group'la anlaştı

GÜNDEM 07.07.2023, 17:29
Yönetmen Umut Aral, Artist International Group'la anlaştı

En son "Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?" dizisinde çalışan yönetmen Umut Aral, sektörün önde gelen pek çok ismini de temsil eden yetenek ajansı ve prodüksiyon şirketi Artist International Group'la anlaştı. Haberi özel olarak Deadline duyurdu.

Raninitv'nin aktardığına göre; Deadline'a yorumda bulunan Aral, "Uluslararası odaklı ve dinamik AIG ailesinin ve olağanüstü yetenekli bir ekibin parçası olmak gerçekten heyecan verici," dedi. AIG CEO'su David Unger ise "Umut Aral, küresel pazar hedefi olan bölgesel yeteneklerin en iyilerini temsil ettiğimiz Artist International Group'un DNA'sına mükemmel bir şekilde uyuyor," diye ekledi.

Londra'da yaşayan Umut Aral, Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı Netflix dizisi Yakamoz-S245'i de yönetti. Ayrıca platformun ilk yerli dizi projesi Hakan Muhafız, Netflix'in sevilen gençlik draması Aşk 101 ve 2018'de vizyona gelen İyi Oyun filmlerinde de görev aldı.

Aral yakın zaman önce, çekimleri Atina ve Beyrut'ta yapılan ve Adi Hasak'ın yaratıcısı olduğu bir suç dramasının çekimlerini tamamladı. Birleşik Krallık'ta Independent Talent Group ve Fransa'da Adéquat kendisini temsil etmeye devam ediyor

Yorumlar (0)