Bizsiz Onlar raflarda!

KİTAP 12.01.2023, 00:00 13.01.2023, 00:18
Bizsiz Onlar raflarda!

İletişimci yazar Ateş İlyas Başsoy, bu defa öyküleriyle okurlarının karşısında! Başsoy’un farklı mecralarda yayımlanmış öykülerini derlediği Bizsiz Onlar, okuyan herkesin kendinden bir şeyler bulacağı hikâyelerden oluşuyor. Başsoy’un çarpıcı gözlem ve analiz gücünün mizahi anlatımıyla buluşturduğu öyküleriyle Bizsiz Onlar, Say Yayınları etiketiyle raflarda ve internet satış sitelerinde okurları bekliyor.

İlk öykü kitabı Yüksek Volüm’ü 1997 yılında yayımlanan, ayrıca deneme ve çözümlemeler içeren on kitabı daha olan Ateş İlyas Başsoy, ikinci öykü kitabı Bizsiz Onlar’ı okurlarla buluşturdu.

Ece Temelkuran’ın “Başsoy’un yazdıkları gerçeğin en nadide hali, kalbi,” sözleriyle yorumladığı Bizsiz Onlar’da, Ateş İlyas Başsoy’un daha önce farklı dergi ve gazetelerde yayımlanmış 19 öyküsü yer alıyor. Göndermeleri, mesajları ve Başsoy’un şahsına münhasır, akıcı tarzıyla öne çıkan öyküler, ayrı ayrı hikâyeler anlatsa da derinlerde birbirine bağlanıyor.

Ateş İlyas Başsoy’un ikinci öykü kitabı Bizsiz Onlar, Say Yayınları etiketiyle raflarda ve internet sitelerinde okurları bekliyor.

Yorumlar (0)