Çocuklar için dedektiflik hikâyesi: "Jacky Marrone Altın Pençe’nin Peşinde"

KİTAP 16.11.2021, 13:28
Çocuklar için dedektiflik hikâyesi: "Jacky Marrone Altın Pençe’nin Peşinde"

Alman yazar Franziska Biermann’nın kaleme aldıp resimlediği, Özel Dedektif Tilki Jack Marrone’nin, lüks kümesinden çalınan dünyanın en değerli tavuğu Aurelia’yı bulma hikâyesi Jacky Marrone Altın Pençe’nin Peşinde, hep kitap logosuyla 19 Kasım tarihinde okurlarla buluşmaya hazırlanıyor. hep kitap’tan çocuklara, heyecanla okunacak, keyifli ve eğlenceli bir dedektiflik hikâyesi; Jacky Marrone Altın Pençe’nin Peşinde…

Mesleğinde yeni olan zeki Bay Tilki’miz Jacky Marrone’un ilk işi çok hızlı başlar. Aldığı ilk işin lüks kümesinden çalınan dünyanın en değerli tavuğu Aurelia’yı bulmak olduğunu duyunca biraz hayal kırıklığına uğrasa da kısa zamanda olayı çözümler ve kayıp tavuğu hırsızların “pençesi”nden kurtarır. Elbette tüm bu süreçte küçüklü büyüklü birçok badire atlaması gerekir ama eninde sonunda kazandığı ödülün eşi benzeri yoktur: büyük bir başarı ve bir altın yumurta.

Zor olayları çözmesine yardımcı olan hassas bir burna sahip Jacky, bütün zamanların en çok aranan haydutlarının izini bulabilecek mi dersin? 8 yaş ve üstü çocuklara hitap eden Jacky Marrone Altın Pençe’nin Peşinde, 19 Kasım tarihinden itibaren hep kitap logosuyla raflarda olacak.

Yorumlar (0)