"Yörük Kızından Kadim Şifa Bilgileri" ile mutluluğunuzu çoğaltacaksınız

KİTAP 03.12.2022, 17:15 03.12.2022, 17:43
"Yörük Kızından Kadim Şifa Bilgileri" ile mutluluğunuzu çoğaltacaksınız

İnsanlığa hizmet etmek için gelen, kadim ruhsal bilgilerle donanmış bir Yörük şifacısı olan Menekşe Girgin bu bilgeliğini insanlığa açmak ve Anadolu kültürünün doğal hazinelerini gün yüzüne çıkarmak için Şadan Maraş Öymen ile birlikte "Yörük Kızından Kadim Şifa Bilgileri" kitabına aktardı.  

Anadolu’da henüz tıp yokken, yöresel şifacılar vardı.  Atalarından getirdikleri deneyimler ile ruhsal armağanları olan bilgeliği birleştiren bu şifacılar bedenimizdeki doğal eczaneyi kullanmanın sırrını biliyorlardı.


 
Doğan Novus'tan çıkan "Yörük Kızından Kadim Şifa Bilgileri"nde bedeninizle nasıl konuşacağınızı, hangi hassas noktalara küçük bir dokunuşla akciğerlerinizin, böbreklerinizin, hatta kalbinizin sesini dinleyeceğinizi öğreneceksiniz.

Korkulardan korunmayı, düşük enerjilere karşı kendinizi savunmayı, bedendeki ağrıları dindirmeyi, bazen kekik bazen ardıç bazen zeytin yaprağı bazen gösterişsiz bir otla bedensel arınma yapmayı, onu canlandırmayı öğreneceksiniz. Yörük kızı tatlı diliyle kendinizi nasıl anlayıp anlatacağınızı, bedeninizi nasıl dengeleyeceğinizi fısıldayacak  sizlere. Hangi renkleri kullanacağınızı, hangi gıdaları tüketeceğinizi, cildinizi ve ruhunuzu nasıl canlandıracağınızı yeniden hatırlayacaksınız. Bu şifa reçetelerini uygularken, doğanın mutluluğuyla, kendi mutluluğunuzu çoğaltacaksınız. 
 

Yorumlar (0)