2021 Video Müzik Ödülleri’nde kimler sahne alacak?

KÜLTÜR SANAT 20.08.2021, 16:45 21.08.2021, 11:00
2021 Video Müzik Ödülleri’nde kimler sahne alacak?

Camila Cabello, Lil Nas X, LORDE, Machine Gun Kelly ve Olivia Rodrigo 2021 Video Müzik Ödülleri’nde 12 Eylül Pazar günü saat 20:00 ET/PT'de (TSİ ile 13 Eylül saat 03:00’de) Barclays Center'dan canlı olarak sahne alacak.

Camila Cabello

İkonik bir MTV sahnesine her adım attığında manşetleri kaplayan anlar yaşatmasıyla tanınan Camila Cabello, 2019 yılında gerçekleştirdiği Shawn Mendes düetiyle “Senorita”nın performansının ardından “Don't Go Yet” performansıyla mutlaka görülmesi gereken bir “VMA” dönüşü yapmaya hazırlanıyor.

Lil Nas X

Lil Nas X, çok imrenilen “Yılın Müzik Klibi” ödülü için mücadele ederken, “VMA” sahnesinde de türe meydan okuyan bir performans sergileyecek. Ünlü sahneyi en son 2019'da çığır açan “Panini” performansıyla süsledi.

LORDE

2017'den bu yana ilk kez "VMA" sahnesine merakla beklenen dönüşünü gerçekleştirecek olan LORDE, 20 Ağustos'ta büyük beğeni toplayan yeni projesi Solar Power'dan etkileyici bir dünya prömiyeri performansı sunmaya hazırlanıyor.

Machine Gun Kelly

Machine Gun Kelly, yakında çıkacak olan ‘Born with Horns’ albümünden yeni single'ı "papercuts"ın dünya prömiyerini hayata geçirerek, ikonik "VMA" sahnesinde ilk kez sahneye çıkıyor. İlk ödülünü 2020 “VMA”da “En İyi Alternatif” kategorisindeevine götüren müzisyen, bir kez daha aynı kategoride aday gösterildi.

Olivia Rodrigo

Çok platinli şarkıcı/söz yazarı Olivia Rodrigo, “good 4 u” performansıyla “VMA” sahnesinde yer alacak. İlk kez aday gösterilen müzisyen, gecenin en büyük iki ödülü olan “Yılın Sanatçısı” ve “Yılın Şarkısı” da dahil olmak üzere beş ödüle hak kazandı.

Sahne alacak diğer sanatçılar önümüzdeki günlerde açıklanacak.

ADAYLAR: Justin Bieber (7) ve Megan Thee Stallion (6) bu yılki adayların başında gelirken, onları Billie Eilish, BTS, Doja Cat, Drake, Giveon, Lil Nas X ve Olivia Rodrigo (her biri 5) takip ediyor. Tam aday listesine buradan ulaşabilirsiniz.

OYLAMA: Müzikseveler, 3 Eylül Cuma gününe kadar vma.mtv.com'u ziyaret ederek “Yılın Müzik Klibi”, “Yılın Sanatçısı”, “En İyi İşbirliği” ve daha fazlası dahil olmak üzere 14 cinsiyetten bağımsız kategoride favorilerine oy verebilir.

Bruce Gillmer ve Den of Thieves ve kurucu ortakları Jesse Ignjatovic, 2021 VMA’nın Baş Yapımcısı, Barb Bialkowski etkinliğin Yardımcı Yapımcısı, Alicia Portugal ve Jackie Barba, Üretimden Sorumlu Yöneticiler, Wendy Plaut, Ünlü Yetenekten Sorumlu Yönetici, Lisa Lauricella ise Müzik Yetenek Yöneticisi olarak etkinlikte görev alacak.

Yorumlar (0)