Bedük, Gus Emmett ve Thousand Fingers'tan müzik ziyafeti

KÜLTÜR SANAT 06.01.2021, 09:47
Bedük, Gus Emmett ve Thousand Fingers'tan müzik ziyafeti

Yepyeni dijital serilerle sanatseverlere farklı platformlardan ulaşmayı sürdüren Zorlu PSM, Join & Blend’in katkılarıyla Bedük, Gus Emmett ve Thousand Fingers’in performanslarından oluşan beş saatlik müzik ziyafeti ile 8 Ocak’ta Zorlu PSM Youtube kanalında dinleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor.

Zorlu PSM’nin yepyeni dijital serileri sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor. “PSM Sessions // Join & Blend presents: Bedük, Gus Emmett, Thousand Fingers” ile beş saatlik müzik ziyafeti 8 Ocak’ta Zorlu PSM Youtube kanalında seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Londra’dan Türkiye’ye uzanacak 5 saatlik müzik ziyafeti

Join & Blend’in katkılarıyla hayata geçirilen seri kapsamında; besteleriyle ve çaldığı setlerle bir müzikal hikâye anlatıcısı olarak kabul edilen Londra merkezli Türk DJ Thousand Fingers, türleri kusursuz bir şekilde birleştirme tutkusuyla müziğine hayat veren Gus Emmett ve Türkiye’de müzik dünyasına yepyeni bir açılım ve soluk getirerek popüler müzikte kendi kulvarını oluşturan, lokomotif isimlerden biri olan Bedük’ün unutulmaz performansları seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Hem göze hem de kulağa hitap eden 5 saatlik bu unutulmaz performansları kaçırmamak için 8 Ocak Cuma günü saat 20.00’den itibaren Zorlu PSM Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

Programın detayları ise şu şekilde;

  • 20.00 / Gus Emmett
  • 22.00 / Bedük
  • 23.00 / Thousand Fingers

Yorumlar (0)