Bozcaada Caz Festivali çevrim içine taşıyor

KÜLTÜR SANAT 14.08.2020, 10:10 14.08.2020, 12:28
Bozcaada Caz Festivali çevrim içine taşıyor

Bozcaada Caz Festivali, cazdan gastronomiye, sürdürülebilirlikten ada tarihi ve kültürüne uzanan özel içeriklerle Bozcaada’nın enerjisini çevrim içine taşıyor. Kültür ve sanatın her şartta devam etmesi gerektiğine inanan ve üretimlerine bu motivasyonla devam eden Bozcaada Caz Festivali, çevrimiçi BCF Keşif programına hazırlanıyor. Festival bu yaz farklı mecralarda, enerjisini kaybetmeden seyircisiyle buluşmaya devam edecek.

BCF Keşif programı içerisindeki festivalin çevrimiçi etkinliklerinde; caz müziği, uluslararası caz festivalleri, kültür ve sanat, çevresel sürdürülebilirlik, gastronomi, adanın tarımı ve endemik bitkileri, erişilebilirlik, adanın tarihi ve kültürü gibi farklı konuları alanında uzman isimlerin eşliğinde ekranlara taşıyacak.

allaturca, 3dots ve fermente’nin ortaklığında ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın da desteğiyle düzenlenen Bozcaada Caz Festivali adanın enerjisini çevrimiçine taşıyor.

Festivalin, Kendine Has, Volkswagen ve Jack Lives Here’ın da katkılarıyla hazırladığı; caz müzisyenlerinin yanı sıra, kültür profesyonelleri, sivil toplum örgütleri, bağımsız sanat temsilcileri ve Bozcaadalıları ağırlayan zengin programı, Instagram, Spotify ve YouTube kanallarında Ağustos boyunca seyircisiyle buluşuyor.

Yorumlar (0)