Doğum gününde anlamlı konser

Mor Ve Ötesi solisti Harun Tekin doğum gününde online konser verecek.

KÜLTÜR SANAT 22.06.2020, 16:14 22.06.2020, 16:30
Doğum gününde anlamlı konser

Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin Instagram hesabından 28 Haziran Pazar günü online bir konserle sevenleriyle buluşacağını duyurdu. Sanatçının aynı zamanda doğum gününe denk gelen konserin billetleri biletix'te satışa çıktı. "Hediyeler" başlıklı konserin geliri müzik emekçeleriyle paylaşılacak.

Geliri İhtiyaç Haritası'yla paylaşacak Tekin konser haberini değineceğini şu sözlerle dile getirdi: "Herkese merhaba. ilk resimde gördüğünüz afiş, 28 haziran 2020 tarihli bir biletli online konserin duyurusu. haftaya pazar günü, doğum günümde, saat 19.30’da, canlı olarak izleyebileceğiniz bir konser. ona giden yolu, o yolu açan fikirleri biraz uzunca oldukları için buraya değil ancak sonraki görsellere sığdırabildik.

Ama okumanızı gerçekten çok isterim. Konserin adı “Hediyeler”, biletleri çok makul bir fiyattan @biletix ‘te satışta (link profilde), gelirini @ihtiyacharitasiofficial ile paylaşacağım ve hafta boyu beni çeşitli mecralarda bu etkinliğe ve müzik sektörüne dair konuşurken görebilirsiniz. “Hediyeler”de buluşmak üzere."

İşte Harun Tekin'in paylaşımı:

https://www.instagram.com/p/CBsyZ0vlKai/

Yorumlar (0)