Gökhan Türkmen’den "Yüzüme Vurma"

KÜLTÜR SANAT 01.07.2020, 14:06
Gökhan Türkmen’den "Yüzüme Vurma"

Gökhan Türkmen ve Serkan Emre Çiftçi yeni parçaları “Yüzüme Vurma” ile doğanın kendini bulma çabasını ve mücadelesini söze ve müziğe aktarıyor. Sözleri Ozan Turgut’a ait olan parçanın müziği Gökhan Türkmen’e, düzenlemesi Bora Çifterlere ait. Doğa ve insanlığın yüzleşmesini anlatan parçada doğa sözlerle yakarırken, trompetin melodileri ise insanlığın sıkıntısını temsil ediyor. “Yüzüme Vurma” 2 Temmuz Perşembe günü dijital platformlarda dinleyiciyle buluşuyor.

Prodüktörlüğünü Çifterler ve Türkmen’in yaptığı, Gökhan Türkmen Youtube kanalında yer alacak 8 dakikalık klipte İngilizce alt yazı seçeneği de bulunuyor.

GTR Müzik ve Ege Orman Vakfı iş birliği ile sosyal sorumluluk projelerine destek veren Türkmen, şarkının dijital gelirini “Melike Turgut Ormanı”nın ardından 2. orman projesi olan “Melis Özsoysal Korusu” için Ege Orman Vakfı’na bağışlıyor. Dijital platformlardan dinlenecek ve izlenecek olan parçayla müzikseverler her defasında Melis Özsoysal Korusu’a bir fidan ekerek doğaya katkıda bulunacaklar.  

Yorumlar (0)