Janset'in ilk teklisi müzikseverlerle buluştu

KÜLTÜR SANAT 29.08.2020, 09:29 29.08.2020, 11:16
Janset'in ilk teklisi müzikseverlerle buluştu

Janset, oyunculuk kariyeri boyunca müzikle de iç içe olup Pukku Mikku adlı proje grubu yanı sıra çeşitli film müzikleri için seslendirdiği şarkılarda; Cihan Barış, Halil Sezai, Alper Çakır, Kerem Özyeğen, Ozan Tügen, Tarkan Gözübüyük, Kerem Doğrar, Sunay Özgür ve Ender Akay gibi müzisyenlerle çalıştı.

Orijinali Turgut Berkes'in Kara Kutu (2000) albümünde yer alan ‘İçimizdeki Dünya’nın farklı bir yorumunu seslendiren sanatçıya gitarda Kerem Özyeğen, geri vokalde Hale Utangaç eşlik ediyor. Turgut Berkes’in ikinci ölüm yıldönümü anısına 28 Ağustos Cuma günü Babajim İstanbul etiketiyle yayımlanan şarkının düzenlemesi ve miksi Tarkan Gözübüyük, mastering işlemi Çağlar Türkmen tarafından yapıldı.

Janset, Turgut Berkes’in anısına dair şu sözleri kaleme aldı; “Çok yönlü sanatçı, kıymetli dostum, sevgili Turgut Berkes. Gidişine alışamadım. İçimizdeki Dünya’nın bu versiyonunu sana ilk dinlettiğimizde, gözlerini kırparak muzip gülümsemeni hatırlıyorum. Çok heyecanlanmıştım.

Paylaşmak için türlü sunum yolları düşünmüştük beraber. Gidişinin yıl dönümünde seni anmak için yayımlamak aklımızda hiç yoktu… Birlikte geçirdiğimiz her anın hatırına selam olsun.” 

Yorumlar (0)