Kolpaçino'dan 4. film geliyor

KÜLTÜR SANAT 24.06.2020, 15:34
Kolpaçino'dan 4. film geliyor

Başrolünde Şafak Sezer’in yer aldığı Kolpaçino serisinin ilk filmi olan Kolpaçino, 2009 yılında vizyona girmişti. 2011 yılında Kolpaçino: Bomba ve 2016 yılında Kolpaçino 3. Devre ile devam eden seri her filmde izleyici sayısını da artırmış ve üçüncü filmde 1 milyon seyirci barajını aşmayı başarmıştı. 

Kendine kemik bir hayran kitlesi yaratmayı başaran Kolpaçino serisinin yeni filmi geliyor. Kolpaçino’nun üç filminde de yer alan ve Galerici Şahin rolünü canlandıran Serkan Şengül, resmi Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu. Webtekno'nun haberine göre Şengül tarafından paylaşılan fotoğrafta serisinin senaristi, ikinci ve üçüncü filmin yönetmeni Şafak Sezer bulunuyor. Ayrıca ikilinin önünde yer alan masada Kolpaçino senaryosu göze çarpıyor.

Ayrıca yine Serkan Şengül’ün Instagram hesabında paylaştığı hikâyede Şafak Sezer yer alıyor. Paylaşılan fotoğrafta bir klaket emojisinin de yer aldığı görülüyor. Tabii şu an için sadece bu fotoğraflardan yola çıkarak filmin ne aşamada olduğunu söylemek pek mümkün değil. Film, henüz senaryo yazım aşamasında da olabilir, senaryosu tamamlanmış da olabilir fakat bunun 4. filmi doğruladığı kesin.

Yorumlar (0)