''Murat Arık Portreler Fotoğraf Sergisi''nin geliri eğitime bağışlanacak!

KÜLTÜR SANAT 18.01.2023, 13:28 18.01.2023, 15:38
''Murat Arık Portreler Fotoğraf Sergisi''nin geliri eğitime bağışlanacak!

Ünlü İsimlerin Yer Aldığı ''Murat Arık Portreler Fotoğraf Sergisi''nde Elde Edilecek Gelir Eğitime Bağışlanacak!

'’Murat Arık Portreler Fotoğraf Sergisi’’nde tek edisyon baskılardan satışa sunulan siyah beyaz portre fotoğraflardan elde edilecek gelir, ‘’Eğitimde Destek’’ amacıyla anlaşmalı kuruma bağışlanacak.

15 Ocak Pazar günü açılışı gerçekleşen fotoğraf sergisine ilgi çok fazlaydı. Birçok ünlü simanın yanı sıra iş dünyasından, yurt dışından gelen ziyaretçilerle sergi yoğun ilgi gördü. Duygulara hitap eden, filtreler veya araçlar olmadan sade ve samimi fotoğraf kareleriyle kendi tarzını oluşturan fotoğraf sanatçısı Murat Arık, 15 Ocak- 5 Şubat tarihleri arasında ‘’Murat Arık Portreler Fotoğraf Sergisi’’yle Emaar Arthub’ın ev sahipliğinde sanatseverlerle buluştu. 

Murat Arık; Özellikle Eserlerin satışından elde edilecek gelirin anlaşmalı bir kuruma ''Eğitimde Destek'' amacıyla bağış yapılacağını vurguladı. Asıl amacının sürdürülebilir bir sergi serisiyle sanatını anlatmak olduğunu belirten Arık, 2023 yılında yurtdışındaki yeni projeleri için bugünden hazırlıklara başladığını belirtti.

“Murat Arık Portreler Fotoğraf Sergisi’’ni 15 Ocak– 5 Şubat 2023 süresince 10.00-22.00 saatleri arasında Emaar Arthub’da ziyaret edebilirsiniz.

Dr.Cem Bülent Ünal, fotoğraf sanatçısı Murat Arık'ın eserlerini sergilemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu sayede fotoğrafla, sanatla ilgilenen gençlerimize destek olmak da işin başka bir güzel tarafını oluşturuyor” ayrıca satışta elde edilecek gelirinde ''Eğitime Destek'' amacıyla anlaşmalı kuruma bağışlanması da çok gurur verici'' dedi.

Yorumlar (0)