Murat Sezgi ve Çağıl Özdemir, Borusan Müzik Evi’nde!

KÜLTÜR SANAT 07.06.2021, 14:54
Murat Sezgi ve Çağıl Özdemir, Borusan Müzik Evi’nde!

Borusan Sanat, her hafta birbirinden değerli sanatçı ve toplulukları ağırladığı çevrimiçi konserlerine devam ediyor. 13 Haziran Pazar günü saat 11.30’da deneyimli şef Cem Mansur yönetiminde BİFO, müzikseverlerle buluşacak. Neo-klasik müzik hareketinin önemli isimlerinden Ligeti, Respighi ve Stravinski’nin eserlerini seslendireceği “BİFO & Cem Mansur” başlıklı konser, ücretsiz olarak borusansanat.tv’de izleyicisi ile buluşacak.

Çevrim içi video platformu borusansanat.tv, dünyaca ünlü solist ve şefleri sahnesinde ağırlayarak dijital platformlar üzerinden yayınladığı ücretsiz konser kayıtlarıyla farklı dönem ve stillerine ait eserleri dinleyicileri ile buluşturmaya devam ediyor. Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO), bu hafta deneyimli şef Cem Mansur yönetimindeki “BİFO & Cem Mansur” başlıklı konserinde, neoklasik müzik hareketinin önemli eserlerden oluşan repertuvarla dinleyicilerine ulaşıyor. 

13 Haziran Pazar günü saat 11.30’da borusansanat.tv’de yayınlanacak konserde Başarısı tüm dünyaya yayılan deneyimli şef Cem Mansur yönetimindeki BİFO, modern çağ Avrupa’sının üç farklı coğrafyasından üç usta isim olan Ligeti, Respighi ve Stravinsky’nin, geçmiş çağlara ve yerel renklerle danslara övgü niteliğini taşıyan üç yapıtını seslendirecek.

Konser öncesi yayınında ise Nisan Ak keyifli sohbetleriyle borusansanat.tv’de olacak.

Borusan Klasik radyonun sevilen programı “Borusan Müzik Evi”, çağdaş müzik ve disiplinlerarası performansları dinleyicilerine sunmaya devam ediyor. 11 Haziran Cuma günü saat 23.00’te, İstanbul-Berlin merkezli, kültür sanat alanında aktif 3dots’ın yöneticileri olan Murat Sezgi ve Çağıl Özdemir, müzikseverlere özel hazırladığı, daha önce yayınlanan ve büyük beğeni toplayan programı için hazırladığı seçkisi bir kez daha dinleyicilerle buluşacak.  

Karnaval.com üzerinden yayın yapan Borusan Klasik’e internette karnaval.com/borusanklasikdinle adresinden, mobil ortamda iPhone (App Store) ve Android (Google Play Store) cihazlarınıza indireceğiniz “Karnaval” uygulamasıyla, iPad için yine App Store’dan indireceğiniz “Karnaval Radyo” uygulamasıyla dinleyebilirsiniz.

Yorumlar (0)