Nina dans gösterisi seyircileri “Caz Çağı"na götürecek

KÜLTÜR SANAT 06.12.2022, 13:35
Nina dans gösterisi seyircileri “Caz Çağı"na götürecek

Kostümleri, olağanüstü müzikleri ve göz alıcı dansları ile dev bir prodüksiyona sahip olan, ‘Nina’ dans gösterisi seyircileri Broadway kabare dünyasına götürmeye hazırlanıyor. Bulgar dans topluluğunun Avrupa’daki ilk turnesi perşembe günü İstanbul’da, Fişekhane’nin 200 yıllık tarihi atmosferinde gerçekleşecek. ‘Nina’, cuma günü ise turnenin ikinci ayağı olarak Ankara MEB Şura Salonu’nda başkentlileri “Caz Çağı" olarak da bilinen görkemli döneme götürecek.

Betina Dimitrova (Nina), Vasil Zolumov ve Teya Radeva’nın baş dansçı olduğu kalabalık bir ekip tarafından sahnelenen Nina gösterisi, her ne pahasına olursa olsun meselelerini kendi çözmeyi tercih eden sıradan bir kızın muhteşem hikayesini konu alıyor.

‘PRJCT360’ın hazırladığı ve sahneye koyduğu, My Ticket Entertainment’ın organizasyonunu yaptığı, Eresin Otelleri konaklama sponsorluğunda sahnelenecek ‘Nina’, Türkiye prömiyerini, 200 yıla yakın bir tarihi geçmişi olan Fişekhane’nin etkileyici binaları içinde yapacak. ‘Nina’nın ikinci gösterisi ise Ankara’nın önde gelen konser, tiyatro ve gösteri sanatları merkezlerinden biri olan MEB Şura Salonunda gerçekleştirilecek.

Yorumlar (0)