"Nina" dans gösterisi izleyiciyi büyüledi

KÜLTÜR SANAT 10.12.2022, 13:40 10.12.2022, 15:01
"Nina" dans gösterisi izleyiciyi büyüledi

Bulgar dans topluluğunun Avrupa’daki ilk turnesini Türkiye’de gerçekleştirdi. Kostümleri, olağanüstü müzikleri ve göz alıcı dansları ile seyirciyi etkisi altına alan ‘Nina’, İstanbul ve Ankara’da büyük beğeni topladı. Seyircileri, Broadway kabare dünyasına götüren ‘Nina’ dans gösterisi  İstanbul Fişekhane ve Ankara MEB Şura Salonu’ndaki gösterileriyle tam not aldı.

Betina Dimitrova (Nina), Vasil Zolumov ve Teya Radeva’nın baş dansçı olduğu kalabalık bir ekip tarafından sahnelenen Nina gösterisi, her ne pahasına olursa olsun meselelerini kendi çözmeyi tercih eden sıradan bir kızın muhteşem hikayesini konu alıyor.

‘PRJCT360’ın hazırladığı ve sahneye koyduğu, My Ticket Entertainment’ın organizasyonunu yaptığı, Eresin Otelleri konaklama sponsorluğunda sahnelenen ‘Nina’, Türkiye prömiyerini, 200 yıla yakın bir tarihi geçmişi olan Fişekhane’nin etkileyici binaları içinde yaptı. ‘Nina’nın ikinci gösterisi ise Ankara’nın önde gelen konser, tiyatro ve gösteri sanatları merkezlerinden biri olan MEB Şura Salonunda gerçekleşti.

Yorumlar (0)