Rüya düeti tüm dijital platformlarda!

KÜLTÜR SANAT 25.03.2022, 14:14
Rüya düeti tüm dijital platformlarda!

2019 yılında Merve Deniz’in YouTube kanalında ilk defa yayınlanan ve büyük ilgi görmesiyle 2 milyon izlenmeyi geçen Can Oflaz ve Merve Deniz’in birlikte seslendirdikleri “Rüya” cover’ı, dinleyiciden gelen yoğun istek üzerine, Dagobah Records etiketiyle tüm dijital platformlarda artık yayında…

Video yayınlandıktan sonra organik bir şekilde çok sevilen ve 2 milyon dinlemeyi geçen “Rüya” düeti, farklı şehirlerde ve farklı konserlerde her iki sanatçının da canlı olarak seslendirdiklerinde, izleyiciyle bütünleşen bir enerjiye dönüşmüştü.

Can Oflaz, şarkının yolculuğunu şöyle anlatıyor; “2019 yılında yapım şirketimiz Dagobah Records’ın kuruluşuyla birlikte Can Oflaz ve Merve Deniz olarak YouTube’da yayınladığımız ilk performans videomuz oldu. Bu şarkı, bizden yıllar içerisinde çok beklenen ve istenen bir şeydi. Biz de bunu hep özel bir döneme sakladık. Kendi stüdyomuzda, kendi istediğimiz şekilde çok sevdiğimiz bu şarkıyı yeniden seslendirmiş olmak bize hep iyi hissettirdi. Düzenlemesini beraber yaparken karşılıklı vokallerimizin yanı sıra birlikte farklı enstrümanlar da çaldık. Bu yüzden, gerçek anlamıyla bir collab oldu, diyebilirim.”

Güçlü ifadesi olan şarkıya güçlü düzenleme…

Sözü ve müziği Sezen Aksu’ya ait sevilen şarkının bu özel düzenlemesini Can Oflaz, Merve Deniz ve Ali Katırcıoğlu yaptı. Mix’leri Deniz Ünlü tarafından yapılan şarkının mastering’i Özgür Yurtoğlu’na ait. Güçlü vokaller ile bezenen şarkının ses tasarımında analog synthesizer’larla birlikte, ROLI gibi modern ve yenilikçi enstrümanlar da kullanıldı.

Merve Deniz’in YouTube kanalında yer alan şarkının performans klibini Emre Kabaşabanoğlu yönetti. Dijital platformlarda yayınlandığı kapak fotoğrafı ise Tayfun Çetinkaya tarafından gerçekleştirildi. Styling için Bali Kerem Güney, saç ve makyaj tasarımı için Mustafa Akgül ve Aslı Bilge ile çalışıldı.

Yorumlar (0)