Turgut Çıngı’nın yeni şarkısı “Gidemem” yayında

KÜLTÜR SANAT 19.02.2021, 11:54 19.02.2021, 17:23
Turgut Çıngı’nın yeni şarkısı “Gidemem” yayında

“O Ses Türkiye” programının en çok ses getiren finalistlerinden olan Turgut Çıngı, ikinci şarkısı “Gidemem”i Universal Müzik Türkiye etiketiyle yayımlayarak sevenleriyle tekrar buluşuyor.

Sözü ve müziği sevilen müzisyen Can Kazaz tarafından yazılan şarkının prodüktörlüğünü Mert Medeni üstlendi. Turgut Çıngı yeni şarkısı “Gidemem” hakkında şunları söyledi: “Şarkı ilk olarak Can Kazaz’dan bize sadece nakarat olarak gelmişti ve çok etkilenmiştim. Sonrasında sözleri yazıldı ve bence harika bir şeye dönüştü. Hemen çalışmalara başladık.

Şarkının prodüktörlüğünü Mert Medeni üstlendi aranje kısmında Resul Baransel Öktem ve Mert Medeni birlikte çalıştılar. Mix’imizi de Mert Medeni yaptı ve mastering’e Evren Göknar imzasını attı. Yönetmenimiz Melih Kundakçıoğlu ekibiyle harika bir klip çıkardı gerçekten, benim çok içime sindi.

Çok güzel geri dönüşler alıyoruz inşallah böyle devam eder, gerçekten çok mutluyum. Umarım benim şarkıda hissettiklerimi dinleyicilerimiz de hissetmeye devam eder. İnşallah hep beraber sağlıklı, güzel müzikli günleri yaşamaya devam ederiz.”

Yorumlar (0)