Türkiye'nin yeni genç sesi belli oldu

KÜLTÜR SANAT 10.07.2020, 16:16 10.07.2020, 16:22
Türkiye'nin yeni genç sesi belli oldu

Türkiye’nin yeni genç sesini belirlemek üzere bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Vodafone FreeZone Online Müzik Yarışması” sonuçlandı. Vodafone FreeZone YouTube ve TV8,5 kanalı üzerinden canlı yayınlanan büyük final 4.4 milyonun üzerinde izlenmeye ulaştı. Büyük finalde yarışmanın koçu Mustafa Sandal ile konuk sanatçılar Melis Fis ve Eypio geceye renk katan performanslar sergiledi. FreeZone Müzik Yarışmasının bu yılki kazananı halk oylamasıyla Antalya’dan Gülşah Kömür oldu.

10 Temmuz 2020 – Vodafone’un gençlik markası Vodafone FreeZone’un, Türkiye’nin yeni genç sesini belirlemek üzere bu yıl üçüncüsünü düzenlediği “Vodafone FreeZone Online Müzik Yarışması” sonuçlandı. Vodafone FreeZone YouTube ve TV8,5 kanalı üzerinden canlı yayınlanan büyük final 4.4 milyonu aşkın izlenmeye ulaştı. Büyük finalde yarışmanın koçu Mustafa Sandal ile konuk sanatçılar Melis Fis ve Eypio geceye renk katan performanslar sergiledi.

FreeZone Müzik Yarışmasının bu yılki kazananı halk oylamasıyla Antalya’dan Gülşah Kömür oldu. Tüm Türkiye’den 11 bini aşkın başvuru arasından birinciliğe ulaşan Gülşah Kömür, Vodafone FreeZone desteğiyle, single ve klip çıkarma, ayrıca kendi YouTube kanalını açmak için gerekli danışmanlığı alma şansını yakaladı.

Sunuculuğunu Jess’in yaptığı, influencer Chaby Han’ın ise YouTube koçu olarak yer aldığı geceye, Mustafa Sandal, Jess, Chaby Han ve konuk sanatçılar Melis Fis ve Eypio Acun Medya stüdyosundan, finalistler ise görüntülü bağlantıyla evlerinden katıldı. Hem Mustafa Sandal hem de konuk sanatçılar performanslarıyla büyük beğeni topladı.

Mustafa Sandal “Dinlediğim gençlerin tamamından çok etkilendim. Hepsi potansiyel vaat eden seslerdi. Bu yarışmanın benim için en anlamlı yanı, müzik dünyasının geleceğine dair umut vermesi oldu. Gerçekten bir gelişme var ve bu, mutluluk verici. Gençlere başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)