Boncuk çok sevildi!

DİZİ 15.12.2020, 10:44 16.12.2020, 09:54
Boncuk çok sevildi!

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ve TV8 ekranında yayınlanan tüm bölümleriyle reytinglerin zirvesinde yer alan ‘Kırmızı Oda’, ünlü oyuncu Burcu Biricik’in canlandırdığı Boncuk karakteriyle gündemde.

Burcu Biricik’in ‘Kırmızı Oda izleyicisinin kısa sürede bağrına bastığı karakterdeki oyunculuğu beğeni toplarken; Boncuk sosyal medyanın da gündemini belirledi.

Küçük yaşta babasının eve başka bir kadınla gelmesine tanık olan, ardından Sadık’la evlendirilip Hollanda’ya yerleşerek yapayalnız bir hayat süren Boncuk; hayalinde ermişleri yaratmış ve onlarla sohbet etmeye başlamıştı. Derdini kimseye anlatamayan Boncuk, Doktor Hanım’la tanışınca aile evinden getirdiği yükü ve bastırdığı duygularını nihayet anlatmaya başlıyor!

Boncuk, bir yandan ermişlerin sözüyle başka biriyle evlendirilmek için gün sayarken; bir yandan da Doktor Hanım’a her şeyi anlatabilmek için ermişlerden izin alınca yeni bölümde içini döküyor. ‘Kırmızı Oda’nın 16’ncı bölümünde Doktor Hanım sorularıyla Boncuk’u geçmişine dair konuşturuyor ve halüsinasyonlarına çözüm arıyor.

Yorumlar (0)