MediaHub ve ABS-CBN, Filipin dramalarını küresel bir kitleye ulaştırmak için bir araya geldi

DÜNYA 09.05.2023, 12:01 09.05.2023, 13:49
MediaHub ve ABS-CBN, Filipin dramalarını küresel bir kitleye ulaştırmak için bir araya geldi

İstanbul merkezli uluslararası dağıtım şirketi MediaHub, Filipinler'in önde gelen medya ve eğlence şirketi ABS-CBN Corporation ile Mediahub'ın geniş dağıtım ağı aracılığıyla aranan dramalarını dünya sahnesine taşımak için ortaklık kurdu. Bu anlaşma sayesinde MediaHub, seçilen bölgelerde ABS-CBN ile işbirliği yapacak; Avrupa, BDT ve MENA.

Hikaye anlatımına benzersiz bakış açılarıyla ABS-cbn'nin içeriği uluslararası alanda giderek daha fazla tanındı. Bu dramalar, duygusal yüklü hikayeleri ve yenilikçi yapımlarıyla izleyicileri büyüledi. Yürekleri ısıtan aile dramalarından aksiyon dolu gerilim filmlerine kadar Filipin dramaları, dünyanın dört bir yanındaki insanlarla rezonansa giren benzersiz ve heyecan verici bir izleme deneyimi sunuyor.

MediaHub genel müdürü Kerim Emrah Turna, "ABS-CBN ile ortaklık kurmayı ve olağanüstü içeriklerini küresel bir kitleye ulaştırmayı kesinlikle dört gözle bekliyoruz" dedi. "ABS-CBN, unutulmaz ve ilişkilendirilebilir hikayeler yaratma konusundaki uzmanlıklarını defalarca kanıtladı ve bu yolculukta onlarla ortak olmaktan gurur duyuyoruz."

Yorumlar (0)