Burcu Kıratlı reklam yüzü oldu

MAGAZİN 02.03.2022, 09:03 02.03.2022, 16:18
Burcu Kıratlı reklam yüzü oldu

Son dönemde ikinci kez dünyaevine girdiği Sinan Akçıl ile bir kez daha boşanacakları haberiyle gündemden düşmeyen Burcu Kıratlı, önceki gün muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Oyuncu, "Beni artık spor göreceksiniz, çok heyecanlıyım ve size açıklamak istiyorum. Çok büyük bir global markanın reklam yüzü oldum, ülkemi yurt dışında temsil etmek çok güzel olacak. Orta Doğu ve Amerika'da yayınlanacak bir reklam filmimiz var." ifadelerini kullandı.

Milliyet'in haberine göre; Hollywood merkezli bir markayla ülkemizi temsil edecek olan Kıratlı, "Seçimlerinden dolayı çok mutlu ve gururluyum, umarım herkes için güzel ve katkılı bir iş olacak" dedi.

Sosyal medyada takipçi sayıları yüksek isimlerin dizilere seçilmesine yorum yapan Kıratlı, "Diğer oyuncu arkadaşlarıma taş atmak gibi olmasın, bunun doğru seçim olmadığını düşünüyorum. Senelerce bu işin eğitimini aldık, takipçi fazla diye seçilmesi yanlış ve 5-6 bölüm sonra proje bitiyor. Çok güzel işler maalesef erken bitiyor, bunlara dikkat etmek lazım" dedi.

Geçen yıl şubat ayında ikinci kez nikah masasına oturduğu Sinan Akçıl ile yeniden boşanma kararı alan oyuncu, evliliğini bitirdikten sonra, "Fazla iş geldi mi?" sorusuna yanıt verdi. Kıratlı, "Bu insanın kendi kısmeti, doğru zaman ne ise o oluyor. Ben öyle olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Yorumlar (0)