"Diziyi çekerken çok didiştik"

MAGAZİN 24.05.2021, 09:36 25.05.2021, 09:06
"Diziyi çekerken çok didiştik"

Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat çifti  ‘Dünyayı Kurtaran Kadın’ adlı YouTube dizilerini Hürriyet'e anlattı. 

Cansel Elçin dizini ortaya çıkışını şu sözlerle ifade etti: "Geçen sene ilk kapanmada şoke olduk. Gelecekle ilgili kaygılarımız tavan yaptı. Hatta ben geleceğe dair ümidimi kestim, olumsuz düşüncelere kapıldım. Tuğçe “Böyle duramam, bir şeyler yazacağım” dedi. Çalışmaya başladık. İnternette yayımlanıyor ama asla özensiz bir iş değil."

"Yazıp oynadığın bir işi eşin yönetiyor. Neler yaşanıyor evde?" sorusuna Zeynep Tuğçe Bayat, "Çekerken çok didiştik. Ben her şeyi kafamda kurmuştum. Cansel’e de öyle gittim tabii…" dedi. 

Cansel Elçin'in "Ben de 'Yönetmen benim. Senin bebeğini ben aldım, istediğim gibi yorumlarım' dedim." sözleri üzerine ise Bayat, "İşte orada teslim etmekte zorlandım ama bir yerden sonra kendimi bıraktım." şeklinde konuştu ve "Uzun süredir küresel ısınmadan konuşuyorduk, betonlaşma sevdası rahatsız ediciydi…

Dünyayı paylaşamıyoruz, ortada paylaşılamayan bir güzellik vardı. Bu sebeple insanlar bu virüse neden şaşırdı, anlamadım. Yüzyıllarca sonu düşünülmeden yaşanan bir dünyanın içindeyiz. ‘Dünyayı Kurtaran Kadın’la da kendimizi sorgulamamızı istedim. Yaşadıklarımıza bir virüs mü sebep oldu yoksa daha büyük dertlerimiz mi var?" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)