"Saygı 2"den yeni tanıtım yayınlandı

ÖZEL HABER 13.09.2021, 14:04 14.09.2021, 12:04
"Saygı 2"den yeni tanıtım yayınlandı

Orijinal yapımlarıyla fark yaratan BluTV’nin gerek oyuncu kadrosuyla gerek hikayesiyle çok konuşulan özel yapımı ‘Saygı’nın alışılagelmişin dışında bir adalet anlayışı olan Ercüment Çözer’le (Nejat İşler) kendi adaletlerini sağlamak için mücadele veren Savaş (Boran Kuzum) ve Helen’in (Miray Daner) karşılaşmalarını konu alan dizinin ilk sezonu akıllarda soru işaretleri ile sona ermişti.

Saygı 2'den yeni tanıtım yayınlandı. Yeni sezonda Ercüment, Savaş ve Helen değişimleriyle izleyicileri şaşırtırken, Ercüment Çözer için beklenmedik ve sarsıcı bir hesaplaşma dönemi başlayacak. Ercüment'in kalbinin kapılarını araladığını gördüğümüz yeni sezon izleyicileri beklenmedik gelişmelerle yüzleştirecek.

Nejat İşler, Miray Daner, Boran Kuzum, Sarp Akkaya, Damla Sönmez ve Erkan Can gibi başarılı oyuncuları bir araya getiren, Inter Medya imzalı ‘Saygı 2’nin senaryosu Ercan Mehmet Erdem imzası taşırken yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar oturuyor.

Heyecanla beklenen ‘Saygı 2’, yeni karakterleri ve yeni maceralarıyla 23 EYLÜL’de yalnızca BluTV’de seyirciyle buluşacak

Yorumlar (0)