Güldür Güldür Show’ da eğlence hız kesmiyor!

TV 24.05.2024, 06:46 25.05.2024, 20:44
Güldür Güldür Show’ da eğlence hız kesmiyor!

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran  ‘Güldür Güldür Show’ bu akşam saat 20.00’de 376’ıncı bölümüyle ekrana geliyor.

Fenomen karakterlerine ve gündem yaratan skeçlerine yenileri de ekleyerek eğlencenin değişmeyen adresi olan Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’da Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Uğur Bilgin, Aylin Kontente, Erdem Yener, Mahir İpek , Aziz Aslan, Özgün Aydın, Açelya Topaloğlu, Burak Topaloğlu, Berkay Tulumbacı, Toygan Avanoğlu, Özgün Bayraktar, Ayça Koptur, Fatih Öztürk, Hasibe Özlem Eren yer alıyor.

‘Güldür Güldür Show’un 376’ıncı bölümündeki skeçler ise şu şekilde:

ARKADAŞ KULLANMA
Mesut, arkadaşlarını kendi ihtiyaçlarına yönelik bir araya getirmiş ve arkadaşlarının hayatına yön vermiştir. Hüseyin, Mesut’un onları kullandığını anlayıp arkadaşlarıyla bu durumu paylaşınca herkes Mesut’un mesleği hakkında sorular sormaya başlar. 

DUYGUSAL ŞARKICI BABA EVİNDE
Şarkıcı Ozan, kız arkadaşından ayrılmış ve babası Paşa’nın evine gelmiştir. Ozan, şarkıcı olduğunu ve başka bir herhangi bir işte çalışmayacağını söyler. Babası Ozan’ı sürekli eleştirir. Bir yapımcının Ozan’la sözleşme imzalamak istemesi ise herkesin fikrini değiştirir. 

DÜŞÜK BÜTÇELİ AŞİRET 3
Hayati ve aşireti ekonomik olarak kötü durumdadır. Yeter, aşireti sosyal medya fenomeni yapıp ciddi paralar kazandıracağını söyleyip Hayati’yi birkaç ay eğitim için yurt dışına yollar. Hayati geri geldiğinde aşiret de herkes fenomendir ve para kazanıyordur. 

CENAZEM
Şaka programına konuk olan Paşa, sevdiklerine kendisinin vefat ettiği haberini göndertip cenaze evinde olanı biteni izliyordur. Ancak işler Paşa’nın istediği gibi gitmez ve arkadaşları Paşa’nın arkasından kötü konuşur. Program bitiminde eve gelip arkadaşlarından hesap soran Paşa’yı büyük bir sürpriz bekliyordur. 

LAZ HAVAYOLU YOLCULARI
Karadeniz şivesiyle konuşan İsmail ve Mesut, Trabzon’a gitmek için havaalanına gelirler. Farklı ifade biçimlerinden dolayı uçağa girene kadar görevlilere zor anlar yaşatır. Uçakta acil çıkışta oturan İsmail, kapı açma görevini yanlış anlayınca ortalık karışır. 

7 BELA HÜSEYİN - HAVATAR
7 Bela Hüseyin, yancısı Mustafa’nın sevdiği kızla evlenmesi için babasından izin almaya gider. Gittiklerinde Mustafa’nın sevdiği kızın mavi renkli bir ırk olan ‘Havatar’ olduğunu öğrenir. Havatarlar başlangıçta bu durumu istemezler fakat Havatarlara hayat veren Yaşam Ağacı Hüseyin’lere karşı ılımlı olur. Ancak Yaşam Ağacı’nın bu evlilik için tek bir şartı vardır. 

‘Güldür Güldür Show’ yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de SHOW TV’de.

Yorumlar (0)