Survivor ekibi Türkiye'ye dönüp 14 gün KYK yurdunda kalacak

Acun Ilıcalı ile Survivor ekibinin bir kısmı Dominik Cumhuriyeti'nden Türkiye'ye dönüyor. Ekip, 14 Mayıs'ta Türk Hava Yollarına ait bir uçakla İstanbul'a geldikten sonra, koronavirus önlemleri kapsamında 14 gün karantinada kalacak.

TV 12.05.2020, 11:30 12.05.2020, 18:33
Survivor ekibi Türkiye'ye dönüp 14 gün KYK yurdunda kalacak

Acun Ilıcalı ile Survivor ekibinin bir kısmı uzun süredir bulundukları Dominik Cumhuriyeti'nden Türkiye'ye dönüyor. Program çekimleri için Dominik Cumhuriyeti'nde bulunan Acun Ilıcalı ve Survivor ekibi, THY'ye ait uçakla İstanbul'a döndükten sonra Covid-19 tedbirleri kapsamında Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı yurtta 14 gün gözetim altında tutulacak.

Yurt dışından yapılan tahliyeler kapsamında Ilıcalı ve ekibi ile bölgedeki vatandaşları tahliye edecek THY uçağı, 14 Mayıs'ta İstanbul'a iniş yapacak. Dominik Cumhuriyeti'nden tahliyesi planlanan yaklaşık 250 Türk vatandaşı KYK yurtlarında 14 gün gözlem altında tutulduktan sonra Covid-19 bulgusuna rastlanmaması durumunda evlerine uğurlanacak.

Ilıcalı, beraberindeki 110 kişiyle karantina süresince İstanbul'daki KYK yurdunda, aynı uçakla dönecek 140 kişi ise Tekirdağ'daki KYK yurdunda misafir edilecek.

Yorumlar (0)