Afra Saraçoğlu: "Z kuşağı daha cesur"

MAGAZİN 07.10.2022, 09:25 08.10.2022, 09:57
Afra Saraçoğlu: "Z kuşağı daha cesur"

Geçen günlerde verdiği bir röportajda, birçok rekorun sahibi dünyaca ünlü atlet Usain Bolt'u örnek aldığını açıklayan Afra Saraçoğlu, oyunculuğa erken başlamasının kendisi için büyük bir tecrübe olduğunu açıkladı.

Saraçoğlu "Ben hatalarımdan olumlu dersler çıkardığımı düşünüyorum. Ne yapılması, bilhassa da ne yapılmaması gerektiğini erken yaşta öğrenmek bana büyük artı oldu" dedi.

Öte yandan ünlü oyuncu moda çekimi için, son zamanlarda dünyada en ilgi çeken trendlerden biri olan 'kaş rengi açtırma'yı denedi. Bu trend dünyaca ünlü yıldızların sık sık yaptığı bir şey haline geldi. 

Afra Saraçoğlu daha önce, 'Kimi örnek alıyorsun?' sorusuna şu cevabı vermişti: "Usain Bolt, çünkü kendi rekorlarını kıran, tek rakibi kendisi olan ve ne kadar engel olursa olsun hedefine bağlı kalarak iyiye ulaşmayı amaçlayan biri Bolt."

Afra Saraçoğlu Z kuşağıyla ilgili de konuşmuştu: "En belirgin farkın olaylara bakış açıları olduğunu söyleyebilirim. "Benden önceki kuşak daha koruyucu ve güvenli seçimler yaparken Z kuşağı genellikle daha cesur kararlar alabiliyor."

Yorumlar (0)