Aleyna Tilki'nin alacağı ücret dudak uçuklattı

MAGAZİN 29.05.2021, 09:42
Aleyna Tilki'nin alacağı ücret dudak uçuklattı

Genç şarkıcı Aleyna Tilki yeni bir reklam projesinde rol alacak.Tilki, TikTok fenomenleri ile birlikte bir içecek markası için kamera karşısına geçecek. Aleyna Tilki'nin, 6 aylık kampanya için 600 bin TL alacağı öğrenildi.

Aleyna Tilki, projeyle ilgili; “Benim de çok sevdiğim, Türkiye’nin önemli, lezzetli ve sağlıklı markalarından biri ve TikTok’un en sevilen isimleriyle heyecan veren bir projenin hazırlıkları içerisindeyiz. Altı aydır bu proje için hazırlanıyoruz, çalışıyoruz. Bu projeyi benim için cazip kılan yeniliklere çok açık ve yerli bir marka olması ve ülkemizi temsil etmesi. Projemiz, Türkiye’de bir ilk olacak ve çok yankı yapacak. Reklam müziğinin yanı sıra yaza damga vuracak bir de video klip hazırlıyoruz.” dedi.

Reklam filminde Aleyna Tilki’ye, 7.3 milyon takipçiye sahip mavi tikli fenomeni Cemre Solmaz ve 5.1 milyon takipçiye sahip mavi tikli fenomen Buse Korkmaz’ın yanı sıra çok sevilen 6 TikTok fenomeni de eşlik ediyor. Reklam filminin, Temmuz ayında gösterime girmesi planlanıyor.

Yorumlar (0)