Ali İl: "Muhsin oynamayı sevdiğim tipte bir karakter"

MAGAZİN 04.10.2022, 16:45
Ali İl: "Muhsin oynamayı sevdiğim tipte bir karakter"

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı SHOW TV'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Baba'nın oyuncu kadrosuna dahil olan Ali İl ile hem diziyi hem de merak edilenleri Habertürk'e anlattı. 

"'Baba' dizisinin 2. sezonuna 'Muhsin' karakteriyle dahil oldunuz... Senaryo seçimini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna oyuncu "Evet 'Muhsin' karakteri benim oynamayı sevdiğim tipte bir karakter, çok olumsuz yanları var ama ben o adamı savunmayı seviyorum. Daha zor ama daha izlenir oluyor, 'Muhsin' de tam öyle bir karakter." yanıtını verdi. 

İl'in "'Baba'nın senaryosunda sizi en çok ne etkiledi? Hikayeyi nasıl buldunuz?" sorusuna ise "Senaristimiz karakterleri çok incelikli yazıyor, 'Muhsin'i oynamak çok keyifli benim için. Hikayenin çok güncel olması, günümüzden, hayatımızdan, bizim sokaklarımızda çok yaşanan gerçek bir hikaye olması beni çok etkiledi. Bütün karakterlerin gerçek hayatta fazlasıyla var olması yani… Ayrıca Haluk Bilginer bence 'Emin' karakteriyle başlı başına izlenmeye değer." dedi.

Canlandırdığı 'Muhsin' karakteriyle ilgili konuşan oyuncu "'Muhsin' çok tehlikeli her şeyi yapabilecek bir adam, altından her pislik çıkabilecek bir karakter. Çok hırslı ve kompleksli ama bir o kadar da korkak fakat oynaması çok eğlenceli." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)