Arjantinli ünlü yazardan Fadik Sevin Atasoy’a “hayranlık” imzası!

MAGAZİN 09.08.2023, 09:07 09.08.2023, 16:14
Arjantinli ünlü yazardan Fadik Sevin Atasoy’a “hayranlık” imzası!

İspanyolca öğrenmek için Barcelona’ya giden Fadik Sevin Atasoy, Arjantinli ünlü yazar Roberto Lapid ile bir araya geldi. Ünlü yazar Atasoy’a olan hayranlığını, sanatçıya armağan ettiği kitabına yazdığı notta da belirtti.

Uluslararası başarılarıyla adından söz ettiren tiyatro ve dizi oyuncusu, yazar, yönetmen Fadik Sevin Atasoy, tiyatro, kısa film ve dizi çekimlerinden fırsat bulunca soluğu İspanya’da aldı. atv’de yayınlanan Kardeşlerim dizisinin, gösterildiği ülkelerden İspanya’da yoğun ilgi görmesi Fadik Sevin Atasoy’u oldukça memnun etti. İspanyol seyircisinin bu ilgisi, Fadik Savin Atasoy’u harekete geçirdi.

Sanatçı, uzun zamandır düşündüğü İspanyolca eğitimi için tatili fırsat bilerek İspanyolca öğrenmek için Barcelona’ya gitti. Yoğun bir ders programından arda kalan zamanlarını Barcelona’nın tarihi ve sanat mekanlarında değerlendiren Fadik Sevin Atasoy, Arjantinli ünlü yazar Roberto Lapid ile de bir araya geldi. Fadik Sevin Atasoy’a son kitabı Pasion Imperfecta’yı imzalayan ünlü yazar, Atasoy’a “hayranlığım ve minnertarlığımla” yazdı. Lapid ile kitapları, tiyatro ve her iki ülkenin sanatsal yaklaşımlarını konuşan Fadik Sevin Atasoy, ünlü yazarı Türkiye’ye davet etti.

Yorumlar (0)