Ayça Ayşin Turan kime aşık?

MAGAZİN 19.06.2021, 14:17 21.06.2021, 09:06
Ayça Ayşin Turan kime aşık?

Şu sıralara Ada Masalı dizisiyle ekrana dönen Ayça Ayşin Turan Hürriyet'e verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. 

Yaz dizisi-kış dizisi gibi bir ayrım yapmadığını söyleyen oyuncu, şu ifadleri kullandı; "Öyle bir ayrım yok. 10 senedir dram yapıyordum. Sinema filmi hariç, bu benim ilk romantik komedi işim. Bir gün ekranda kendimi izlerken bir sahnede güldüğümü gördüm, menajerime mesaj attım. “Kendimi ekranda gülerken görmek çok iyi geldi, artık romantik komedi yapalım mı?” dedim.

Ada Masalı ile ilgili konuşan Turan "Dizi masalsı bir adayı anlatıyor. Haziran’la Poyraz’ın masal gibi ilerleyecek aşklarını... Şehrin kaosunda yaşayan, işi ve hayatı birbirine karışmış bir kız Haziran... Ve işin kötüsü bundan keyif aldığını sanıyor. Hayat onu bambaşka bir nedenle köklerine geri döndürüyor ve kendini adada buluyor. Poyraz’la (Alp Navruz) karşılaştığında da bütün dünyası değişiyor." dedi.

"Aşk, Haziran gibi benim için de ciddi bir mesele. Güven ve sadakatle alakalı. Saygı benim için önemli. Aynı şeyleri paylaşmak, ortak noktada buluşmak... Yolculuktaki hayat arkadaşlığı gibi hissettiriyor bana."  şeklinde konuşan oyuncu "Şimdilerde birine âşık mısın?" sorusuna ise "Yok, ben hayata âşığım." yanıtını verdi. 

Yorumlar (0)