"Aydınlar Recep İvedik olduğumu düşündü"

MAGAZİN 08.05.2021, 08:46 08.05.2021, 14:05
"Aydınlar Recep İvedik olduğumu düşündü"

Uzun süredir gözden uzak hayat süren Şahan Gökbakar Anlık Normal Dergi'ye verdiği röportaj da önemli açıklamalarda bulundu. 

Recep İvedik'le ilgili konuşan Gökbakar, "Recep İvedik bir komedi karakteri. Bizim ülkemizdeki sinema seyircisi bu karakteri izlemek, onun yaptıklarına gülmek istedi, istiyor. Sosyal olarak çok geniş bir kitleyi güldürüyor veya ilgisini çekiyor bu karakter. Dolayısı ile çok izleniyor. Bu kadar fazla öne çıkan bir şeyin eleştirilmesi de normal.

Bir kesim benim bu karakteri, Recep İvedik gibi bir adamla hiç alakam olmamasına rağmen, bu kadar gerçekçi oynamamdan ve bu karakterin kafasının içine bu kadar girebilmemden çok etkilenmiş olsa gerek; benim Recep İvedik olduğumu düşündü ve bana bu şekilde saldırdı.

Hem de ne aydınlar, ne demokratlar, ne entelektüeller düştü bu hataya. Halbuki şöyle düşünmek lazım; Mesela bir hamburger zinciri düşünün en meşhurlarından. Çok özellikli bir gurme yemek olduğu iddia edilebilir mi? Hayır. Çok tercih edilen ve çok sevilen bir yemek mi? Evet. Peki bu zincirin sahibi olan adam her gün ve sadece hamburger yemiyor değil mi? Ne yediğine girmeyelim." dedi. 

Yorumlar (0)