Ayşegül Çınar serbest bırakıldı

MAGAZİN 01.07.2021, 09:28 02.07.2021, 09:09
Ayşegül Çınar serbest bırakıldı

Beyoğlu'nda yemek yedikleri eğlence mekanında olay çıkardıkları iddia edilen oyuncu Ayşegül Çınar çıkarıldığı savcılıkça serbest bırakılırken, eski erkek arkadaşı Furkan Çalıkoğlu tutuklandı.

Öten yandan Ayşegül Çınar, adliye önünde yaptığı açıklamada, "Resmen kumpas kurmuşlar, bir anda Furkan'ın kafasında şişe kırdılar" dedi. Ayşegül Çınar, yaptığı açıklamanın devamında, “Dünkü olayda bizzat geldiler, adamlar sıkıntı çıkardılar. Furkan, tatlı bir dille konuşup halletti. Onlar, halletmiş gibi yaptı, daha sonra resmen kumpas kurmuşlar orada bizi beklettiler daha sonra gelip kafasında şişe kırıyorlar. Akıl alır gibi değil.

Bir de üzerine nasıl oluyorsa saniyeler içinde polis geliyor. Mekancıların yaptığı bir kumpas olduğunu adım gibi eminim. Çünkü düşünsenize oturduğunuz yerde niye gelip size iyi davranan insanlar bir anda kafanızda şişe patlatsın. Herkes mekanda, ful mekan. Ben şöyle düşünüyorum. Belki de orada çalışan birisi beni dizide görüyor bir şey oluyor Furkan'a gıcık oluyor, o şekilde belki saldırı planlıyor. Mutlaka bunda bir şey var. Zaten kamera görüntüleri var, polis, mekanda çalışan insanlar istediğini söylesin. Her şey ortada” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)