"Bambaşka Sohbetler" 200. bölümünde Deniz Seki’yi ağırladı

MAGAZİN 21.06.2023, 17:27
"Bambaşka Sohbetler" 200. bölümünde Deniz Seki’yi ağırladı

Ceyda Düvenci’nin sunduğu Bambaşka Sohbetler NTV’de izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. 22 Haziran’da 200. bölümünü yayınlanan programın bu özel bölümünde Deniz Seki, samimi açıklamalarıyla NTV izleyicileriyle buluşuyor.

200 bölüm boyunca farklı alanlardan birçok başarılı isim, Bambaşka Sohbetler’de Ceyda Düvenci’nin konuğu oldu. Müzik, sinema, televizyon, edebiyat, psikoloji ve sosyal sorumluluk gibi hayatın farklı noktalarına değinen konuklar 200 bölüm boyunca Ceyda Düvenci’nin sorularını yanıtladı.

Günün getirdikleri ve günün geride bıraktıklarının insana ve etik değerlere saygısı, kaliteli yayıncılık anlayışı, insan hayatına özeni, sahiplendirdiği kimsesiz hayvan dostlarımızla ortaya koyan Bambaşka Sohbetler’in 200 bölümünde, Karsu, Hazal Kaya, Pınar Altuğ, Tülin Şahin, Uraz Kaygılaroğlu, Cemal Can Canseven ve Şermin Yaşar gibi birçok isim yer aldı.

Hazal Kaya’dan yeni Aşk-ı Memnu yorumu, Cemal Can Canseven’in Ada sonrası psikolojisi Bambaşka Sohbetler’deydi!

Ünlü isimlerin dünden bugüne sıra dışı hikayelerini samimi bir dille paylaştığı Bambaşka Sohbetler’de en çok dikkat çeken hikayelerden biri de Hazal Kaya’nın Aşk-ı Memnu’nun yeniden çekilmesi hakkındaki yorumu oldu. Ceyda Düvenci’nin sorularını içten bir şekilde yanıtlayan Cemal Can Canseven ise ada sonrası kendisine yönelen ilgi nedeniyle destek alması gerektiğini söyledi.

Uraz Kaygılaroğlu, Tülin Şahin ve Şermin Yaşar’dan ebeveynlik hikayeleri

Tanınan isimlerin özel hayatlarından samimi hikayelerini paylaştıkları Bambaşka Sohbetler bölümlerinden en sevilen kısımlardan biri de konukların ebeveynlik deneyimleri oldu. Kızının okula başladığı ilk gün gözlerinin dolduğunu anlatan Uraz Kaygılaroğlu’ndan, annelik tecrübesini “Anne olmaya bayıldım,” diye anlatan Tülin Şahin’e ve üç çocuğunun bakımını kendi üstlenen ve çocuklu hayatın güzelliklerini Ceyda Düvenci’ye anlatan yazar Şermin Yaşar’a birçok konuk eşsiz hikayelerini Bambaşka Sohbetler’de paylaştı.

Tuba Ünsal, Berfu Yenenler ve Gökhan Türkmen’den aşka dair yorumlar

Bambaşka Sohbetler’in sıra dışı ve neşeli enerjisi ile ağırladığı konuklar zaman zaman aşka dair hikayelerini, düşüncelerini de Ceyda Düvenci’ye anlattı. Aşk enerjisinin her şeyi daha da güzelleştirdiğini açıklayan Tuba Ünsal, çok aşık olduğunu da Ceyda Düvenci ile paylaştı. Berfu Yenenler ise eşi Eser Yenenler’in hızlı evlenme teklifini NTV ekranlarında dile getirdi. Lise aşkıyla hem iş hem de özel hayatını paylaşan Gökhan Türkmen ise bu özel aşk hikayesi ile samimi açıklamalarda bulundu.

Bambaşka Sohbetler 200. bölümüyle 22 Haziran 19:00’da NTV’de…

Detaylı bilgi için Kiraz Halkla İlişkiler’den İlknur Selimoğlu’nu arayabilirsiniz.

212 232 4902 – 03 [email protected]

Yorumlar (0)