“Bergen’in yüzüne kezzap atılmasaydı ismi geçmezdi"

MAGAZİN 24.03.2022, 09:06 25.03.2022, 09:33
“Bergen’in yüzüne kezzap atılmasaydı ismi geçmezdi"

Önceki gün Etiler'de görüntülenen Selçuk Ural başrolünü Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı Bergen filmi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. 

Şarkıcı habercilerle sohbet ederken konu gişede 4 milyonu geçen, başrolünü Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı ‘Bergen’ filmine geldi. Ural, Bergen’in hayatının film yapılmasını doğru bulmadığını söyledi. Dikkat çekici açıklamalar yapan Selçuk Ural “Bergen’in bir tane şarkısını sorsam söyleyebilir misiniz?...

Peki Barış Manço’nun, Cem Karaca’nın, Tanju Okan’ın kaç şarkısını söylersiniz? Filozof bunlar. Onların filmi yapılmadı. Türkiye’de şöhret skandal üstünü kurulmuş” dedi.

Çarpıcı açıklamalarına devam eden Selçuk Ural “Bergen’in yüzüne kezzap atılmasaydı ismi geçmezdi. Müslüm Gürses’in filmi yapıldı. Çünkü acıları seviyoruz” dedi.

Konuyu kendisine getiren Ural “Ben şahsen 37 tane 45’lik, 9-10 tane longplay, 10 tane kaset, 10 tane CD’si olan adamım. Benim de filmim yapılmayacak...

Çıkıp şurada külotla bir gün koşarsam ertesi gün gündem değişir ve benim de filmimi yaparlar. Gerçekler maalesef bunlar. Adam ‘Uzaya gittim’ dedi bir anda şöhret oldu. Bu ülkede sanatçı olmayacaksın” diye konuştu.

Yorumlar (0)