Berker Güven'in "Üç Kız Kardeş" gururu!

MAGAZİN 03.05.2023, 09:52 04.05.2023, 12:13
Berker Güven'in "Üç Kız Kardeş" gururu!

Kanal D'de her salı akşamı izleyicileri ekran başına kilitleyen 'Üç Kız Kardeş' dizisinde 'Somer karakterine hayat veren Berker Güven, Bebek'te onjektiflere yansıdı.

Ünlü isim, "Dizi başlayalı iki yıl oldu. Nasıl, alışabildiniz mi çalışma şartlarına, ortama?" sorusuna; “Evet, her şey güzel gidiyor. Kış sezonundan yavaş yavaş çıkıyoruz. Yaz sezonun yaklaştıkça yavaş yavaş deniz sezonu açılır diye tahmin ediyorum. Tabii ki bu süreçte alıştığım tarafları var, özellikle Ayvalık'ta kışın çalışmak. Özellikle bu kış biraz daha zorlayıcı geçti. Bu sezon Eylül'den beri oradayız, bir tık zorlandık ama enerjimiz çok iyi bu sene" cevabını verdi.

Milliyet'in haberine göre Güven, "Reyting savaşları var. Size nasıl yansıyor? sorusuna ise şu cevabı verdi: Bize güzel yansıyor. Pek çok dizi var. Bazı kategorilerde ellinci bölüme gelmemize rağmen hâlâ birinci geliyor olmamız çok güzel bir şey, gurur verici yani. Böyle bir rekabetin içinde olmamıza, her dizinin salıda toplanmasına rağmen bizim bu kadar yüksek reytingler alıyor olmamız, işimizin bu şekilde iyi gidiyor olması çok gurur verici bir şey."

Yorumlar (0)